“Передали Херсону 30 тонн палива”. Сергій Моргунов розповів про підтримку деокупованого міста

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Про це пише Вінницький міський голова Сергій Моргунов у своєму телеграм-каналі.

“Передали Херсону 30 тонн палива для генераторів, щоб місто мало можливість підтримувати роботу лікарень, пунктів обігріву, підприємств критичної інфраструктури”, – зазначив Сергій Моргунов.

Транспортувати паливо вдалося завдяки партнеру ТОВ “АВАНТАЖ”, повідомила заступниця міського голови Галина Якубович. Вона також подякувала водію, який погодився їхати у щойно звільнене місто.


“Дорога була непростою. Щиро дякуємо партнеру ТОВ « АВАНТАЖ» і всім, хто долучився до доставки пального. Дякуємо водію, який мужньо і сумлінно виконав свою роботу”, – сказала Галина Якубович.

Така допомога для Херсона – на вагу золота, зазначила начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова. На своїй сторінці у фейсбук місто подякувало за допомогу.

Своєю чергою Вінницький міський голова підкреслив, що найважливіше зараз – підтримати людей. І в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу мешканці деокупованих районів Херсонщини вже отримали перший гуманітарний вантаж. Сергій Моргунов запевнив, що Вінниця й надалі буде підтримувати Херсон, передаючи гуманітарні вантажі, зокрема, продукти.

“Уся країна сьогодні об’єдналась, щоб допомогти Херсону повернутись до життя – наскільки це можливо. Вінниця з вами, херсонці!”, – написав вінницький міський голова.

Коментарі у Facebook