Фестиваль талантів «Місто над Бугом» увінчався успіхом юних вінничанок Дарини Савчук та Віліни Ленді

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

П’ятнадцятирічна Дарина нині навчається у п’ятому класі музичної школи. На фестивалі талантів «Місто над Бугом» у номінації «Авторська пісня» вона виборола перемогу.

Викладачка дівчинки розповіла, що її учениця дуже цілеспрямована та завжди досягає поставленої мети.

«Композиція, з якою Дарина брала участь і перемогла – написана повністю нею – і слова, і музика. Пісня має надзвичайно символічну назву – «Хочу миру» і в ній вся суть, яку відчувають наші діти сьогодні», – говорить викладачка дівчинки Мирослава Куртаніч.


Також вона додала, що допомагала дівчинці із аранжуванням та підготовкою до виступу. Результат видався неймовірно успішним.

Відзначили члени журі й виступ Віліни Ленді. Вона посіла 2 місце фестивалю у номінації «Вокальний спів». У свої тринадцять, дівчинка обожнює співати та грати на фортепіано, підбирати музику до улюблених віршів, а також дуже любить малювати, грати в шахи та має відмінні результати у шкільному навчанні. Про це повідомила її викладачка Світлана Жевачевська.

Як каже сама Віліна: «Музика – це моє життя! Мрію стати викладачем вокалу, навчати діток співу. А найзаповітніша мрія – це представляти нашу Україну на Євробаченні».

Коментарі у Facebook