«Таким чином ми висловили свою підтримку українській національній олімпійській збірній»: у Вінниці підняли олімпійський прапор на підтримку українських спортсменів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Після урочистої частини заходу юні вихованці спортивних шкіл отримали сувеніри від Вінницького відділення НОК та солодкі подарунки від комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

«Таким чином ми сьогодні висловили свою підтримку українській національній олімпійській збірній. Впевнений, що чемпіони гідно представляють Україну на змаганнях», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту ВМР Сергій Краєвський.


Зазначимо, що в суботу в Італії стартував ХVI зимовий Європейський юнацький олімпійський фестиваль – 2023. Змагання триватимуть до 28 січня в регіоні Фріулі-Венеція-Джулія (Італія), а також у сусідніх країнах Австрії та Словенії.

27 атлетів у складі національної юнацької збірної представлятимуть Україну на міжнародній арені.

Спортсмени виступатимуть у 9-ти видах спорту, а саме: біатлоні, лижних гонках, фристайлі, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, стрибках на лижах із трампліну, фігурному катанні, шорт-треку, сноубордингу (паралельних дисциплінах та сноубордкросі).

Коментарі у Facebook