У Вінниці привітали родини, у яких народились діти на Новий рік та Різдво

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

«Ми вже давно започаткували традицію вітати родини, в яких з’явилися дітки на Різдво і на Новий рік. Цього року ми вирішили, що будемо також брати до уваги Різдво і за юліанським, і за григоріанським календарем, – зазначив Сергій Моргунов. – Я переконаний в тому, що щастя для кожної родини – це народження дитини. І що ми, батьки, хочемо для своїх дітей? Щоб вони жили в мирному, спокійному, щасливому житті. Тому, шановні батьки, я хочу побажати вам в першу чергу здоров’я, мужності, оптимізму, позитиву, всіх можливостей для виховання ваших дітей, щоб вони росли й виховувались справжніми патріотами своєї держави, нашої територіальної громади, щоб вони знайшли себе в щасливому, доброму і мирному житті».


У Вінницькій громаді ця традиція існує уже не перший рік. Проте, саме цього разу додатково привітали сім’ї, у яких малюки народились 25 грудня. А також – родини внутрішньо переміщених осіб, сім’ї яких поповнились на Новий рік та Різдво (якщо ці люди перебувають на обліку у департаменті соціальної політики).

Батькам новонароджених презентували грошову премію, яку вони можуть використати на потреби дитини. Зазначимо, раніше родинам дарували дитячі візочки та іграшку.

Серед тих, кого сьогодні привітали, й родина Комахів, у яких народився хлопчик. «Це перша та довгоочікувана дитина в сім’ї. Приємно, що нас також привітали від міста», – каже тато новонародженого Сергій Комаха.

Загалом у ці дні народилось чотирнадцять маленьких вінничан: сім хлопчиків та сім дівчаток. На Різдво 25 грудня на світ з’явилось п’ятеро діток, а 7 січня – шестеро. На Новий рік у комунальних закладах охорони здоров’я народилось троє малюків. Першою уже у 2023 році з’явилась дівчинка вагою 3 кілограми 400 грамів та зростом 54 сантиметри.

Коментарі у Facebook