“Батальйон Дубай”: де провела початок Нового року Юлія Тимошенко

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Народна депутатка, лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко початок нового року провела у Дубаї (ОАЕ), про це повідомляє Українська правда, посилаючись на розслідування журналіста Михайла Ткача.

Повідомляється, що Тимошенко проводила час на віллі п’ятизіркового готеля “Kempinski” на насипному острові Палм-Джумейра.

Чоловік Тимошенко Олександр

Джерела УП в Дубаї розповідають, що Тимошенко веде обережний спосіб життя. Її не побачиш на набережній, де вранці та увечері гуляють відпочивальники. Залишаючи помешкання, лідерка “Батьківщини”, сідає у авто не на вулиці, а в приміщенні підземного паркінгу.

Журналісти змогли спостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Втім, щойно жінка помітила увагу до себе, одразу ж залишила пляж. А через п’ять днів після цього повернулась до Києва.

Співрозмовники УП у бізнес-колах розповіли, що родина доньки Тимошенко переїхала до Дубая ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає, періодично виїжджаючи до Європи.

Також два місяці назад УП зафіксувала зятя Тимошенко Артура Чечоткіна у готелі “Kempinski” у Відні, коли лідерка “Батьківщини” приїздила до столиці Австрії з робочим візитом.

Коментарі у Facebook