Екскурсії і тури від Офісу туризму Вінниці на лютий

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Лютий буде місяцем прем’єр, адже Офіс туризму Вінниці у співпраці з місцевими гідесами підготував низку нових екскурсій Містом ідей, а також турів регіоном.

Більшість із них будуть присвячені темі кохання і романтики. Це екскурсійні проєкти «Шляхетне кохання», «Вінниця: історії кохання», «Слідами справжнього кохання», «Твоя LOVESTORY» на ретро-тролейбусі, а також тур «У пошуках LOVESTORY». Можете обрати за описом, або ж за улюбленим гідом – в будь-якому разі не прогадаєте.


Крім цього, можна буде відправитись у тур «Мальовничими стежками Вінниччини» і відвідати красиві та колоритні містечка нашої області: Тиврів, Мурафу, Шаргород і Жмеринку.

Також встигніть зареєструватися на безкоштовну екскурсію середмістям Вінниці, яку влаштують з нагоди Всесвітнього дня екскурсовода.

Розклад подій

11 лютого – Екскурсія «Шляхетне кохання» (середмістям). Гідеса Оксана Роздорожнюк.
Реєстрація на 13:00: https://forms.gle/hWzhDVsBrnGBzsvp6

12 лютого – Тур «Мальовничими стежками Вінниччини» (Вінниця – Тиврів – Мурафа – Шаргород – Жмеринка). Гідеса Оксана Роздорожнюк.
Реєстрація на 8:30: https://forms.gle/WurCBJuuvkxoPLWk9

12 лютого – Екскурсія «Вінниця: історії кохання». Гідеса Альона Сазонова.
Реєстрація на 14:00: https://forms.gle/5Lv4Hnwco6oTE65Y6

14 лютого – Екскурсія «Твоя LOVESTORY» на ретро-тролейбусі 18+ (по місту). Музей вінницького трамваю, Олег Матюхов і гідеса Катерина Ружило.
Реєстрація на 19:00: https://forms.gle/45Y2dVf75AWCUh4j7

18 лютого – Екскурсія «Слідами справжнього кохання» (з романтичним обідом в ресторані «Гостевія»). Гідеса Оксана Роздорожнюк.
Реєстрація на 08:30: https://forms.gle/n9kDmQeZbSUd84sQ9

18 лютого – Екскурсія «У пошуках LOVESTORY» (Літин – Хмільник – Калинівка). Музей вінницького трамваю, Олег Матюхов і гідеса Катерина Ружило.
Реєстрація на 08:00: https://forms.gle/BqdRf96Cx7ZzZTKz5

21 лютого – До Всесвітнього дня екскурсовода – безкоштовна екскурсія середмістям Вінниці. Гідеса Оксана Роздорожнюк.
Реєстрація на 15:00: https://forms.gle/swU2yyQaNQhRUvMw7

26 лютого – Екскурсія «Вінниця: історії кохання». Гідеса Альона Сазонова.
Реєстрація на 14:00: https://forms.gle/ub7pqo7pnqTPAP8WA

*Маршрути всіх екскурсій розроблені так, щоб у разі повітряної тривоги можна було направитися в найближче укриття. За новинами та можливими змінами в розкладі стежте на сторінках «Офісу туризму Вінниці» у Facebook та Instagram, а також у телеграм-каналі «Туристичні новини Вінниці».

Коментарі у Facebook