80 учасників різного віку: у Вінниці пройшов чемпіонат міста з класичних шахів серед чоловіків та жінок

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

До змагань долучилось 80 учасників різного віку. Грали за швейцарською системою в 9 турів. В групі лідерів після 4 туру були: Владислав Пюро, Юрій Коба, Максим Валов, Олександр Штельмах, брати Жуковські та інші, втім згодом рейтинг-фаворити – Олег Биковський, Дмитро Щербина і Микола Боднар почали перемагати амбіційних, але нижчих за рейтингом суперників і саме в такому порядку впевнено фінішували.
Серед жінок чемпіонкою Вінниці стала Карина Степанюк, «срібло» здобула Анастасія Кравченко, а «бронза» – у Світлани Саблук.


Всі переможці і призери вінничани. Так, в номінації «кращий ветеран» чемпіоном став 72-річний Володимир Шпіркін, який виборов загальне четверте місце.

Молоді шахісти-переможці до 8, 10 та 12 років отримали цінні подарунки від комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради. А член президії ФШВ Анатолій Спірін заснував приз за кращу партію, яку зіграли між собою чемпіон і чемпіонка Вінниці з класичних шахів, переміг Олег Биковський, але Карина Степанюк також показала чудові результати.

«Дякуємо Збройним Силам України за можливість грати в шахи! Намагаємось навіть у воєнний час проводити змагання і тренування на високому рівні», – каже директор МДЮСШ № 6 Микола Боднар.

Коментарі у Facebook