ЮНІСЕФ передали подарунки учням Вінницькому ліцею №12

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Нещодавно до закладу освіти міста, надійшов вантаж від ЮНІСЕФ за участь у міжнародному дослідженні «PISA», яке проводиться в багатьох країнах світу для того, щоб з”ясувати рівень навченості учнів з різних компетентностей.

Як розповіла директорка ліцею Олена Вітюк, учні школи №12, в жовтні цього навчального році проходили Міжнародне дослідження «PISA». «У цьому навчальному році проходило тестування з вивчення математичних компетенцій отриманих учнями під час навчання. 53 учнів нашого ліцею, яким виповнилося 15 років, вирішили взяти участь у тестуванні. Для нас було дуже неочікувано, що нам передали подарунки від ЮНІСЕФ. Дуже приємно, що ця організація прийняла рішення відзначити наших учнів, які у воєнний час вирішили перевірити свої знання. В вантажі отримали канцелярські набори, дидактичні матеріали для проведення уроків, аптечки, засоби гігієни тощо», — каже вона.


Як зауважила директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко, Вінниця дякує міжнародним партнерам за чималу допомогу.«Від ЮНІСЕФ ми постійно отримуємо підтримку й для Центрів колективного розміщення ВПО, і для облаштування укриттів. Цього разу — допомога для проведення освітнього процесу, що також є досить важливим особливо у воєнний час», — каже вона.

Коментарі у Facebook