Більше третини ліфтів Вінниці обладнані системою безпровідної диспетчеризації

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницькі ліфти продовжуюють обладнувати системою безпровідної диспетчеризації. На сьогодні така встановлена у понад третині підйомників міста. Завдяки цьому, городяни, які «застрягли» в підйомниках, можуть напряму звернутися до диспетчерів обслуговуючого підприємства, не використовуючи мобільний зв’язок, який не завжди доступний в кабіні підйомника.

«Ця функція особливо актуальна зараз, коли ризик опинитися в знерухомленому ліфті зростає через відключення електроенергії, – каже директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман. – Відповідно, якщо підйомник обладнаний системою безпровідної диспетчеризації, людина натискає на кнопку зв’язку з диспетчером і той направляє до неї аварійну бригаду».


За його словами, за минулий тиждень лише до “Вінницяміськліфт” надійшло 226 заявок про застрягання пасажирів в ліфтах. Тому вінничанам варто бути уважнішими і при користуванні ліфтами зважати на графіки відключень електроенергії.

Цього року, за умови не погіршення ситуації в країні, департамент житлового господарства планує капітально відремонтувати сім ліфтів.

«В рамках проведення капремонтів цих підйомників вони будуть облаштовуватися і системою безпровідної диспетчеризації, – каже Роман Фурман. – Разом з тим, співвласники, при бажанні та фінансовій спроможності, мають можливість самостійно замовити послугу з встановлення цієї системи у своєму ліфті, не чекаючи проведення його капітального ремонту. Для цього потрібно звернутися до управлінської компанії що обслуговує будинок або ж до підприємства, що обслуговує їх ліфт».

Коментарі у Facebook