Спортивну акцію “Рухаємось разом” провели у Писарівці Вінницько-Хутірського округу

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Спортивна акція “Рухаємось разом” продовжує свій шлях приєднаними територіями Вінницької громади. Сьогодні її провели у Писарівці Вінницько-Хутірського округу. Дійство відбувалося у стінах місцевого ліцею. Участь у ньому брали учні п’ятого та шостого класів.

Хлопчики та дівчатка активно та з користю для здоров’я провели час, адже фахівці спорткомітету міської ради підготували для них цікаву програму. Вона включала вікторину, майстер-класи з гімнастики, спортивної акробатики, боротьби самбо, боксу.


Свої вміння, навички та талант демонстрували спортсмени Вінницьких МДЮСШ № 1, № 5, МСДЮСШОР з баскетболу та з обласної дитячо-юнацької спортивної школи зі складно-координаційних видів спорту.

Діти із захопленням дивились показові виступи та мали змогу спробували себе у тому чи іншому виді спорту. Також вони розпитували вихованців спортивних шкіл про тренування, костюми та спорядження.
По завершенню майстер-класів, учнів запросили взяти участь веселих спортивних естафетах.

Під час акції “Рухаємось разом” кожен зміг знайти заняття собі до вподоби. За участь в естафетах хлопчики та дівчатка одержали подарунки, сувенірну продукцію та грамоти від комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

Організатори розповіли, що основною метою таких заходів є популяризація спорту та фізичної культури на приєднаних територіях.

“Зараз у більшості дітей навчання проводиться онлайн, діти мало рухаються, тому ми хочемо показати дітям, що можна займатися спортом і бути здоровими”, – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Нагадаємо, стартувала загальноміська акція “Рухаємось разом” у Щітках Вінницько-Хутірського старостинського округу. А наступим пунктом стане Стадниця Стадницького старостинський округу.

Коментарі у Facebook