Спортсмени Вінницької територіальної громади продовжують спрямовувати допомогу захисникам та захисницям на фронт

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Спортсмени та тренери Вінницької міської територіальної громади продовжують спрямовувати допомогу захисникам та захисницям на фронт, а також підтримувати воїнів, які проходять реабілітацію.

«Нині робота є для всіх. І наш спортивний батальйон не є виключенням. Вінницькі спортсмени та тренери включаються і надають допомогу. На сьогодні ми здійснюємо чергування у мобільних пунктах незламності, які розташовані у різних районах міста. Допомагаємо з розвантаженням і завантаженням гуманітарної допомоги для міст, яким надає допомогу Вінницька громада. Також не залишаємось осторонь і закуповуємо необхідне для наших захисників на передову», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.


Також він додав, що нещодавно спортивна спільнота міста придбала дві інтернет-станції Starlink, які допомагають воїнам на передовій.

А днями завітали до бійців, які проходять реабілітацію в одній із міських лікарень. Для них підготували невеличкий концерт та показову програму. Зокрема, Дар”я Мартинова спільно з Єлизаветою та Валерією Мазур – відділення гандболу МДЮСШ № 3, виконали пісню, а шахіст МДЮСШ №6 Павло Пономарьов зіграв на гітарі. Також свої номери представили спортсменки МДЮСШ № 1 Анастасія Левінсон, Мирослава Голіней та зі школи зі складно-кординаційних видів спорту відділення гімнастики та спортивної акробатики – Катерина Підкожна, Маргарита Антощук та Аліса Борщевська.

Крім того, на замовлення медиків спортивна спільнота закупила і цього дня передала лікарні медпрепарати та витратні матеріали для бійців.

«Ми всі дружно працюємо заради одного, заради – Перемоги! Збройні Сили України борються за нашу безпеку, ми своєю чергою боремося за їхню безпеку!» – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту ВМР Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook