У Писарівці для учнів місцевого ліцею облаштують ще одне укриття

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Найближчим часом мають стартувати роботи по облаштуванню укриття для учнів Писарівського ліцею. Як повідомив староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, до цього заклад використовував сховище, яке надав місцевий бізнес.

“Торік ми підписали угоду з нашим підприємцем і ліцей користувався укриттям поруч. Воно розраховане лише на 50 людей, а в ліцеї навчається 210 учнів, — каже староста. — Тому, керівництво та педагогічний колектив розробили гібридну схему навчання для забезпечення максимально можливої кількісної участі учнів у освітньому процесі. Тепер очікуємо капремонт підвального приміщення ліцею. Це дасть можливість вийти в офлайн 75% контингенту”.


За його словами, таким чином комунальний заклад буде мати ще одне нове укриття. Роботи з ремонту приміщень для сховища мають стартувати через кілька тижнів.
“Відповідно до укладеної угоди, ремонтні роботи мають завершитися в другій половині травня, — каже Владислав Кривешко. — Ми також плануємо облаштування нового спортивного майданчика на базі ліцею, де усі охочі зможуть займатись спортом на силових тренажерах”.

Нагадаємо, восени в Писарівці було облаштоване сховище для місцевого садочка та амбулаторії. Таким чином, на сьогодні у Вінницько-Хутірському окрузі є уже вісім найпростіших укриттів, що дає змогу функціонувати 95% комунальних закладів та якісно убезпечувати місцевих мешканців у разі повітряної тривоги.

Коментарі у Facebook