В одному із округів Вінниці організували забір крові для поранених воїнів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

15 березня в амбулаторії центру Вінницько-хутірського старостинського округу відбувся «День донора». Усі охочі, за попереднім записом, мали можливість прийти та здати свою кров, яку згодом використають для порятунку життів поранених Захисників та Захисниць, а також цивільних громадян, які постраждали внаслідок воєнної агресії російської федерації. Загалом до акції доєдналось близько півсотні донорів.


«День донора» організувала адміністрація КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №5» за підтримки департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради та з ініціативи голови Всеукраїнської асоціації «Народи світу за мир» генерал-майора Броніслава Олійника. Забір крові здійснювали медпрацівники Вінницького обласного центру служби кров.

Департамент охорони здоров’я висловив подяку всім жителям с. Писарівка, с. Вінницькі Хутори, директору Вінницько-Хутірського ліцею Миколі Биць, директору Писарівського ліцею Тетяні Глущенко, співробітникам закладу та тим хто відгукнувся та взяв участь у заборі крові.

«Наразі організація таких заходів вкрай важлива, оскільки, через війну, значно зросла потреба у донорській крові, яка потрібна для того, щоб рятувати життя нашим Захисникам та Захисницям, – зазначає директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. – Ми щиро вдячні всім, хто доєднався до організації заходу, а також тим, хто прийшов на донацію».

Коментарі у Facebook