“Зеленський його помилує”: у мережу злили переписку вінницього нардепа Драбовського

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Народний депутат Анатолій Драбовський (12 виборчий округ, м. Вінниця) зі “Слуги народу” переконував у месенджері, що президент Володимир Зеленський помилує прем’єра-міністра Олексія Гончарука.

Про це повідомляє “ТСН. UA” з посиланням на фотоматеріали “Цензор.нет.”

17 січня, журналісти “Цензор.нет” під час ранкового засідання Верховної ради України опублікували фото листування “слуг народу”, які обговорювали відставку прем’єра-міністра Гончарука. Серед них – переписка вінницького нардепа Драбовського.

“Арахамія нас запевнив, що президент його помилує. Прем’єр написав заяву на президента, мав би на Верховну..” йдеться у листуванні Анатолія Драбовського.

Інша “Слуга народу” Галина Третьякова висловила підтримку у листуванні прем’єру.


Нагадаємо, 15 січня , на Youtube-каналі “Як обдурити президента” з’явилися 2 аудіозаписи, де прем’єр-міністр Олексій Гончарук на нараді з керівництвом Мінфіну і Національного банку обговорює, як пояснити президенту Володимиру Зеленському, чому курс зміцнюється, а економіка страждає. Вже 17 січня прем’єр заявив, що передав заяву про звільнення з посту очільника уряду Володимиру Зеленському з правом внести до Верховної ради. Згодом президент повідомив, що не приймає відставку Гончарука.

Коментарі у Facebook