Сергій Моргунов привітав нацгвардійців із професійним святом

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

26 березня Україна відзначає День Національної гвардії. Від початку російської агресії і сьогодні під час повномасштабної війни її службовці на передовій – захисту держави. Гвардії лише 9 років, але це історія справжньої доблесті, – зазначив Сергій Моргунов, вітаючи військовослужбовців та ветеранів Нацгвардії з професійним святом. Своє привітання міський голова розмістив на сторінках у Фейсбук та телеграм-каналі.


За словами очільника громади, Національна гвардія України вміє не просто боротися, а перемагати ворога. З 2014 воїни-гвардійці стоять на варті нашої незалежності.

«Професійні, відважні, вірні присязі і своєму народу. Ви – наш спокій у тилу і наша надія на лінії зіткнення. Низький уклін кожному і кожній. Вічна слава героям, які віддали своє життя за наше вільне завтра. Переможемо! Слава НГУ!» – наголосив Сергій Моргунов.

Для довідки:

День Національної Гвардії України відзначається щороку, 26 березня, відповідно до Указу Президента від 18 березня 2015 р.

Національна гвардія Украіни – це військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи МВС і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами – із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань, терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Коментарі у Facebook