Вінницькі депутати разом із молоддю долучаються до акції “За чисте довкілля”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці продовжується весняне прибирання. Молодь та всі охочі містяни роблять чистішим місто. Також до прибирання долучаються вінницькі депутати від партії “Українська стратегія Гройсмана”.

Депутатка Світлана Ярова разом зі студентами Технологічно-промислового фахового коледжу долучилась до прибирання території між малою річкою Дьогтянець та Вишенським озером.

“Ви ж розумієте, що масові прибирання – це не про те, щоб прибрати території, бо хтось не справляється. Це про те, щоб виховати в молоді і в дорослих культуру не смітити”, – написала у себе на сторінці у фейсбук депутатка.

Також до акції “За чисте довкілля” долучився депутат Ярослав Матвійчук. Разом зі студентами Донецького Національного Університету імені Василя Стуса та мешканцями 2 округу прибирав території Лісопарку.

“Ця ініціатива є однією з найважливіших на сьогоднішній день, оскільки вона спрямована на збереження нашого природного середовища. Тому хочу закликати долучатися до подібних акцій та підтримувати довкілля нашого міста в належному стані, адже все в наших руках”, – розповів вінницький депутат.

Також цього тижня студенти Вінницького центру професійно-технічної освіти переробної промисловості прибирали територію  “Родинного озера”. До них долучились вінницькі депутати Лілія Дишкант та Володимир Онофрійчук.

“Разом зі студентами Вінницького центру професійно-технічної освіти переробної промисловості провели толоку, долучившись до міської акції «За чисте довкілля», ініційованої міським головою Сергій Моргунов.

  Тішуся з того, що маємо таку молодь, яка розуміє важливість збереження довкілля і бере участь у таких заходах. Адже це означає, що у вихованні своїх дітей вони будуть прищеплювати їм дбайливе ставлення до природи.

А знахідки на озері вчора вразили усю команду, яка брала участь у толоці. І мова не лише про більш як десяток мішків зібраного сміття. Винесли звідти ще й старе ліжко і повитягували автомобільні шини з водойми”, – розповів на своїй сторінці у фейсбук Володимир Онофрійчук.

Коментарі у Facebook