Сергій Моргунов відзначив подяками вінницьких волонтерів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 13 квітня, під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради очільник громади Сергій Моргунов разом з секретарем міської ради Павлом Яблонським вручили Подяки від міської ради та її виконавчого комітету 14 волонтерам за їх особистий внесок у збереження суверенітету, зміцнення держави та наближення Перемоги.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов від імені громади подякував волонтерам, які своєю щоденною безкорисливою працею наближають Перемогу.


«Сьогодні 414-й день нашої незламності. Без величезного героїзму і надзусиль тисяч людей наша нація не була б такою сильною, як вона є. І волонтери, які з перших днів включились у підтримку наших Збройних Сил України і всієї нашої країни – стали опорою для військових, для кожного, хто потребував допомоги. І це дуже цінно. У рамках різноманітних організацій, гуманітарних штабів, у складі команд або самостійно ви намагались робити максимум можливого і неможливого. Дякую кожному за вашу активність, роботу, за те, що у вас є бажання й надалі допомагати, за співпрацю в тому числі з муніципалітетом. Ця згуртованість наближає нас до Перемоги», – говорить очільник громади Сергій Моргунов.

На нагородженні були присутні волонтери з різних сфер діяльності, які реалізовували різноманітні проєкти в інтересах Вінницької міської територіальної громади. Одним із таких волонтерів – вчитель Вінницького ліцею № 18 Вадим Хомяк.

«З першого дня війни ми почали допомагати Збройним Силам України. Хоча було важко і виснажливо, ми ніколи не здавалися і не втомлювалися, адже наша мета – допомогти нашим захисникам. Разом з директоркою ліцею Катериною Євгенівною ми працюємо 24/7, дістаючи все необхідне для наших воїнів. Кожен з нас завжди готовий об”єднати зусилля, щоб захистити нашу країну», – зазначив волонтер та вчитель Вінницького ліцею № 18 Вадим Хомяк.

Коментарі у Facebook