Підопічні Вінницького Терцентру отримали гуманітарну допомогу напередодні Великодня

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ще пів сотні підопічних Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування отримали гуманітарну допомогу від благодійників. За домовленістю із департаментом соціальної політики міської ради продуктові набори вінничанам похилого віку надав єврейський центр «Хесед-Емуна».

До гуманітарного набору увійшли продукти першої необхідності: крупи, макарони, сіль, цукор, олія, борошно, консервація та інше. Усю допомогу соціальні працівники рознесли по домівках людей похилого віку, які стоять на обліку у міському Терцентрі і отримують соціальні послуги.


Директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова подякувала благодлійникам «Хесед-Емуна» за надану допомогу і залученість у життя громади.

«Дуже приємно жити та працювати з людьми, які вболівають за благополуччя та здоров’я людей похилого віку. Надаючи допомогу стареньким – ми даємо не їм просто щось матеріальне, ми даруємо їм радість та надію», – говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Нагадаємо, 13 квітня одинокі вінничанам похилого віку, які перебувають на обліку у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування – отримали гуманітарну допомогу. Загалом 100 осіб, яким 70+ років отримали продуктові набори від релігійної місії «Карітас-спес-Вінниця» у співпраці з міським Терцентром.

Коментарі у Facebook