Золоті прикраси та більше 50 тисяч гривень віддала жінка телефонним шахраям

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На Вінниччині шахраї виманили у жінки 51 тисячу гривень та ювелірні прикраси. Чоловіки запевнили потерпілу, що її невістка потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, а гроші потрібні для того, щоб дати хабаря поліцейським.

«Один із членів групи вночі прибув до домогосподарства пенсіонерки та, діючи під приводом передачі працівникам поліції «неправомірної вигоди», заволодів її грошовими коштами, у сумі 51 тис. грн. та золотими виробами загальною масою близько 6 г.», – повідомляє прес-служба прокуратури Вінниччини.

У ході досудового розслідування працівниками поліції,встановлено та,в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, затримано одного із членів вищевказаної групи шахраїв, яким виявився неодноразово судимий житель м. Київ.

У подальшому йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України. 24 січня, молодику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На даний час вживаються заходи до встановлення та затримання інших членів групи.

Коментарі у Facebook