Вінницькі бабусі з дідусями розпочали велосезон

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

“Давайте, дівчата, сміливіше! Огурчиком!”. Так розпочали велосезон вінницькі бабусі з дідусями. За головного тут – Микола Павлович Сидорук. Чоловік називає себе “капітаном команди”. Бабусь, які не вміють кататися на велосипеді – а таких сьогодні було дві – навчає разом із товаришем.

“Я минулого року одну вже навчив кататися. Потім ходив свататись. Але вона відмовилася”, – жартує Микола Павлович.


Чоловіку – 80 років. На велосипеді катається з дитинства. Не пропустив нагоди сісти на двоколісний і сьогодні. Каже, погода хороша, сонячна, то чому б не проїхатися.

“Мій син зараз на фронті, воює з рашистами”, – розповідає Микола Сидорук. – Колись мій дід воював з німцями. Тепер син захищає Україну. Я пишаюся ним. І дякую, що зараз ми маємо можливість ось так у Вінниці відволіктися і відпочити”.

На муніципальних велосипедах “терцентрівці” катаються уже 5 рік поспіль, розповідає завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова.

“У нас учасники від 60+. Вони всі активні, позитивні. Велосипеди нам подарувала міська рада, аби підопічні відділення денного перебування мали можливість виїздити на такі велопрогулянки. У нас місто добре підлаштоване для катання на велосипедах”, – додає Вікторія Вдовцова.

“Спорт – це життя”, – переконані в Терцентрі. Тому для бабусь та дідусів також доступні різні спортивні гуртки.

Більше інформації про них та можливість реєстрації можна дізнатися за адресою вул. Соборна, 50.

Або ж звертайтеся за номером (0432) 67 05 90.

Коментарі у Facebook