У Вінниці проводяться роботи зі встановлення індивідуальних теплових пунктів у багатоквартирних будинках

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У рамках підвищення енергоефективності та надійності надання послуг із постачання теплової енергії та гарячої води, працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» здійснюють ряд заходів, серед яких і встановлення індивідуальних теплових пунктів у багатоквартирних будинках міста. Наразі роботи тривають у двох будинках по вулиці М. Литвиненко-Вольгемут, що забезпечить 363 помешкання якісною послугою з гарячого водопостачання.


Зазначимо, що завдяки встановленню у багатоповерхівках міста індивідуальних теплових пунктів (ІТП) підприємство зможе зменшити споживання енергоресурсів, а споживачі – отримувати послуги належної якості.

Генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик наголошує, що ці роботи проводяться у рамках заходів Інвестиційної програми на 2022-2023 роки. Також він зазначає, що в одному із будинків обладнання індивідуального теплового пункту вже встановлено і готується до введення в експлуатацію, а у другому – виконуються підготовчі роботи.

«У цих будинках були постійні проблеми з розподілом послуги з постачання гарячої води всередині будинків, пов’язані з розбалансуванням внутрішньобудинкових систем. Тому задля того, щоб споживачі отримували послугу з постачання гарячої води належної якості, було прийнято рішення про встановлення індивідуальних теплових пунктів», – розповідає генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

Фахівці департаменту міського господарства зазначають, що впровадження у місті заходів енергоефективності та енергоощадності, в умовах війни, є вкрай необхідними.

«Працівники комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» продовжують здійснювати заходи із підготовки до наступного опалювального сезону, – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман. – Наразі у Вінницькій територіальній громаді велика увага приділяється впровадженням заходів з енергоефективності та енергоощадності, оскільки маємо розуміти, що це вкрай важливо в умовах війни».

Коментарі у Facebook