Під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради було прийняте рішення про призначення стипендій кращим спортсменам та тренерам за високі спортивні досягнення на світовій арені

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Так, протягом травня 2023 року по квітень 2024 року включно кращим спортсменам та тренерам будуть виплачуватися стипендії. Розмір виплати регламентується «положенням про порядок призначення стипендій кращим спортсменам та тренерам за високі спортивні досягнення».

Призначаються щомісячні виплати – переможцям, призерам міжнародних змагань з олімпійських видів спорту, учасникам Всесвітніх ігор, Всесвітньої шахової олімпіади, європейських ігор, спортсменам за участь в Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських іграх.


«Стипендії призначаються з метою підтримки та стимулювання розвитку спорту вищих досягнень у Вінницькій міській територіальній громаді, морального і матеріального заохочення спортсменів та тренерів для досягнення високих спортивних результатів і є стимулюванням успішних виступів на міжнародній спортивній арені. – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський. – Також важливо відзначити, що програма стипендій для спортсменів та тренерів у Вінниці триває з 2007 року. Міська влада приділяє велику увагу спортивній інфраструктурі та сприяє розвитку спорту у нашій громаді».

Коментарі у Facebook