Вінничан запрошують на тренінг про розпізнавання фейків та маніпуляцій

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Як безпечно споживати інформацію, навчитися розпізнавати брехню та уникати інформаційних впливів та маніпуляцій? Про все це розкажуть на тренінгу «Як молоді вистояти в потоці шкідливої інформації». Захід організовує комунальне підприємство «Інститут розвитку міст» у рамках програми Ради Європи «Забезпечення впровадження реформ у сфері протидії дискримінації в Україні».

«Під час тренінгу молоді розкажуть про важливість інформаційної грамотності, як орієнтуватися в інформаційному світі, чим шкідливі фейки та як розпізнавати неправдиву інформацію. Усе це у форматі обговорень, інтерактивних вправ та дискусій», – розповіла експертка з міжнародної комунікації та супроводу проєктів Інституту розвитку міст Юлія Кашпрук.


Відбудеться тренінг у суботу 3 червня, з 10:00 до 15:00. Кількість місць обмежена, тому організатори просять заповнити форму до 1 червня. Про місце проведення повідомлять обраним учасникам та учасницям.
Реєстрація на тренінг тут: https://forms.gle/6vYUk3ZdTbZDk2ey6.

Очікують учасників та учасниць віком до 35 років. Їх також забезпечать харчуванням та необхідними роздатковими матеріалами.

Проводитиме захід тренерка з інфомедійної грамотності ГО «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» Оксана Бондар.

Коментарі у Facebook