Вінницькі спортсмени здобули три золоті та одну срібну медаль на чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Збірна команда Вінницької області сягнула неймовірних висот на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат зі спортивної радіопеленгації. А вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2, здобувши три золоті та одну срібну медалі, заслужено стали чемпіонами України.

У цьому захопливому турнірі брали участь 70 спортсменів із восьми областей України. Хлопці та дівчата змагалися у трьох дисциплінах та трьох вікових категоріях, демонструючи свою вмілість та наполегливість.


У командному заліку спортсмени здобули дві золоті, три срібні та одну бронзову медалі.

Крім того, вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 стали чемпіонами України в особистому заліку. Так «золото» завоювали Уляна Пізюк, Олексій Гнатюк та Олександр Богуславський, який до того ж додав до скарбнички срібну нагороду.

Ас радіопеленгації – Заслужений тренер України, майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної радіопеленгації, тренер-викладач МДЮСШ № 2 – Сергій Зеленський, поділився ще однією важливою новиною: «Наші переможці вибороли ще й три ліцензії на участь у складі національної збірної команди України на чемпіонаті світу серед юнаків, який відбудеться в Угорщині, вже за місяць».

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський підкреслив важливість представлення нашого міста та країни на міжнародних змаганнях.

«Чемпіонати України – важлива складова змагального процесу, особливо для юнацької категорії, адже на таких турнірах формується загартування спортивного духу та розуміння змагань високо рівня», – каже Сергій Краєвський. – Бажаємо їм подальших успіхів!»

Також Сергій Краєвський нагадав, що Вінниця за крайніми результати Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine, очолює рейтинг за рівнем надання спортивних послуг.

Коментарі у Facebook