У Вінниці в шести багатоквартирних будинках замінили вікна

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницькі комунальники розпочали заміну вікон в багатоквартирному будинку по вулиці Антонова, 50. Ще в шести багатоповерхівках роботи уже завершені.

«Завдяки тому, що вдалось заощадити кошти за рахунок проведення тендерів, цього року нам вдасться додатково провести роботи по двох будинках. Тобто замість п’яти запланованих на цей рік – ми виконаємо роботи по семи будинках. На всіх об’єктах в місцях загального користування встановлюються сучасні та енергоощадні вікна з двокамерним склопакетом замість старих дерев’яних конструкцій, – розповідає директор департаменту житлового господарства Віталій Місецький. – Це дозволить значно скоротити втрати тепла в під’їздах в опалювальний період. Крім того, варто зауважити, що компанія-підрядник дає п’ять років гарантії на свої роботи».


Наразі роботи із заміни віконних блоків уже виконані за наступними адресами: вулиця Київська, 106, Київська, 60, Д. Галицького, 16, А. Первозванного, 30, Болгарська, 11 та Щепеля, 19а.

Серед цих будинків є як ОСББ, так і будинки, обслуговування яких здійснюють управляючі компанії. Усі роботи виконуються за програмою співфінансування з міською радою.

Щоб долучитися до цієї програми у наступні роки мешканці багатоквартирних будинків мають прийняти відповідне рішення на загальних зборах співвласників, після чого з протоколом зборів потрібно звернутися до департаменту житлового господарства.

Коментарі у Facebook