В День захисту дітей департамент освіти ВМР відзначив випускників-активістів шкільного життя

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 1 червня, в День захисту дітей, у департаменті освіти ВМР за ініціативність, активну життєву позицію, творчий підхід та вагомий особистий внесок у розвиток учнівського самоврядування закладів освіти ВМТГ, відзначили випускників шкіл 2023 року – представників учнівського самоврядування, громадського об’єднання старшокласників «Лідер», Дитячої дорадчої ради та Громадського представництва уповноважених з прав дітей громади.


12 найактивніших школярів нагородили грамотами департаменту освіти та брендованою сувенірною продукцією. Отож, сьогодні відзначили:

  1. Шевчук Вікторію – випускницю ліцею №1;
  2. Камінського Іллю – випускника ліцею №2;
  3. Чєчєневу Дарину – випускницю ліцею №4;
  4. Голумбйовського Богдана – випускника ліцею №20;
  5. Сухоставську Вікторію – випускницю ліцею №22;
  6. Клямчук Тетяну – випускницю ліцею №26;
  7. Жалюк Юлію – випускницю ліцею №29;
  8. Малечко Софію – випускницю ліцею №29;
  9. Чеботарьову Дар’ю – випускницю ліцею №30 ім. Т. Шевченка;
  10. Ткаченко Олександру – випускницю Вінницько-Хутірського ліцею;
  11. Маліночку Наталію – випускницю Вінницько-Хутірського ліцею;
  12. Тверду Тетяну – випускницю Малокрушлинецького ліцею.

Як зазначили у департаменті освіти, то саме ці активісти шкільного життя ініціювали та реалізовували різні проєкти, інформаційні кампанії, організовували благодійні акції. Зокрема, у 2023 році спільно з департаментом освіти було проведено чимало майстер-класів, конкурсів, онлайн-марафонів, обмінів досвідом роботи учнівського самоврядування та день місцевого самоврядування у ВМР тощо…

Під час вручення грамот та подарунків до молоді звернулась директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко, яка подякувала їм за вагомий внесок у розвиток учнівського самоврядування у закладах освіти та побажала нових звершень у подальшому етапі життя. «Дякуємо вам за свідому громадську позицію та за гарний приклад для інших школярів. Ви розумні та вмотивовані, отож я впевнена, що в майбутньому покажете себе як свідомі та цілеспрямовані люди, які впевнено крокують до своєї мети та зроблять Україну однією з найрозвиненіших країн світу», – підсумувала вона.

Коментарі у Facebook