Веломандрівка і SUP-бординг: безкоштовні літні активності у Вінниці

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Департамент маркетингу міста та туризму спільно з партнерами відкриває реєстрацію на перші літні активності у Вінниці – катання на SUP-дошках (для дітей ВПО) і велоекскурсію «Буго-Деснянський заказник» (для всіх охочих). Участь у них безкоштовна, але кількість місць обмежена, тож встигніть зареєструватися.
Завдяки партнерам з Академії Активного Відпочинку, у червні відбудеться аж вісім занять із SUP-бордингу для внутрішньо переміщених осіб. Минулого року вони допомогли багатьом діткам опанувати дошки з першого разу. Таким чином малеча  змогла одночасно і відпочити, і активно провести час на хвилях Південного Бугу. Цьогоріч помилуватися Вінницею з води можна буде вже у середу, 7 червня (дві групи по 10 осіб):


реєстрація на 14:00 год – https://forms.gle/jVfARD8dKWwzdUaK6

реєстрація на 15:00 год – https://forms.gle/voYsjiQU4wFTRgza7 
А в суботу, 10 червня, відбудеться веломандрівка за маршрутом: Вінниця – Буго-Деснянський заказник – Вінниця. Вперше таку влаштували до Міжнародного Дня Землі, а маршрут і програму розробив доцент ВДПУ ім. М. Коцюбинського Володимир Канський, який понад 10 років сам є велолюбителем. Загальна протяжність маршруту становить понад 35 кілометрів, а тривалість – 3,5 години.

Під час цієї двоколісної подорожі ви побачите природу Буго-Деснянського заказника, дізнаєтесь про історію та особливості формування ландшафтів річок Десенка та Південний Буг і активно проведете час.
Зареєструватись на веломандрівку можна за посиланням (максимальна кількість учасників – 10 осіб): https://forms.gle/ksrDVDAAo2TYTr5x7 
На червень ще заплановані заняття зі скелелазіння, екскурсія по малих річках Вінниці,  а також птахоспоглядальна фотопрогулянка з орнітологом Олександром Матвійчуком.

Усі анонси та форми для реєстрації будуть публікуватись на Telegram-каналі “Туристичні новини Вінниці”: https://t.me/visitvinnytsia .

Коментарі у Facebook