У Вінниці працівники КП “СМЕД ОДР” продовжують відновлювати дорожню розмітку

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Працівники комунального підприємства «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» продовжують відновлювати дорожню розмітку на дорогах нашого міста. Ці роботи мають на меті підвищити безпеку усіх учасників дорожнього руху. У цьому році у Вінниці уже відновили понад 20 тис. м2 поперечної та близько 188 км повздовжньої дорожньої розмітки.

Сьогодні працівники КП «СМЕД ОДР» у складі 3 робочих бригад здійснюють роботи на вулицях Привокзальна, Дубовецька та Сабарівському шосе.


Також впродовж тижня планується здійснити відповідні роботи на вулицях Максима Шимка, Антонова, Гетьмана Мазепи.

У департаменті транспорту та міської мобільності зазначають, що у рамках цих робіт працівники КП «СМЕД ОДР» відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах, острівцях безпеки та роздільних смугах.

«Ці роботи є щорічними сезонними заходами, які мають на меті підвищити безпеку як водіїв, так і пішоходів, – зазначає заступник директора департаменту транспорту та міської мобільності Сергій Бузниковатий. – Варто наголосити, що роботи по всім ділянкам проводяться поетапно та виключно за сприятливих погодних умов».

Коментарі у Facebook