У Вінниці затвердили терміни голосування за подані проєкти в межах конкурсу «Бюджету громадських ініціатив»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вчора, 24 серпня, на виконавчому комітеті Вінницької міської ради затвердили рішення щодо проведення голосування за проєкти в межах конкурсу «Бюджету громадських ініціатив ВМТГ» під час дії воєнного стану в Україні.

Як розповіла директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР Ольга Ремешевська, цьогоріч голосування відбудеться за змішаною системою:

«Голосування триватиме протягом одного календарного місяця: з 15 по 30 вересня 2023 року – в електронному варіанті за допомогою електронного сервісу «Громадський бюджет» всеукраїнської вебплатформи «Єдина платформа місцевої електронної демократії» (e-DEM). Наступних 15 календарних днів, з 01 по 15 жовтня 2023 року (включно), вінничани зможуть віддати свої голоси за проєкти, які найбільше вподобають як в електронному, так і в паперовому варіантах», – розповіла Ольга Ремешевська.


Варто зазначити, що кожен житель Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років зможе проголосувати за чотири різні проєкти: два великих та два малих. Усі проєкти креативні та стосуються різних сфер соціально-економічного життя в громаді.

Більш детальна інформація щодо процедури голосування буде оприлюднена згодом на офіційному вебпорталі Вінницької міської ради в розділі «Бюджет громадських ініціатив» та у відповідній мережі «Фейсбук».

Коментарі у Facebook