Перед початком навчального року оновили Вінницько-Хутірський ліцей

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Відремонтували коридори та класи, зробили рецепцію, стіни прикрасили тематичними написами, зокрема, і з назвою ліцею та дерев’яною картою України ручної роботи, а також облаштували місце Пам’яті полеглих в російсько-українській війні Захисників з Вінницької громади.

Як повідомив староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, Вінницько-Хутірський ліцей оновили перед початком нового навчального року. Аби осучаснити навчальний заклад довелося повністю зняти старе оздоблення стін в коридорах та холі, яке перебувало в неналежному стані. Після чого стіни, підлогу та стелю пофарбували якісними фарбами, а стіни ще й прикрасили тематичними написами.


Облаштування карти здійснювалось з екологічних матеріалів.

“Це повністю ручна робота нашої місцевої мешканки. Карта складається з пазлів з назвою кожної області та відповідною геральдикою і окремо виділили Вінницькі Хутори, — розповідає Владислав Кривешко. — Поруч з цією картою ми розташували місце Пам’яті: мультимедійний екран на якому транслюватиметься інформація про полеглих Героїв з Вінницької громади. Адже важливо аби наші діти розуміли завдяки кому вони мають можливість навчатися у вільній країні”.

Всі роботи вдалось виконати завдяки підтримці соціально-відповідального місцевого бізнесу та місцевого депутатського корпусу, допомозі колективу закладу освіти, а також активних батьків.

“На сьогодні ми можемо констатувати, що хол та коридори основної та суміжної будівлі, де знаходяться шкільні майстерні, оновлені на 100%. Спільними зусиллями також були оновлені класні кімнати початкових класів, осучаснення навчальних приміщень для старшокласників відбулось за підтримки департаменту освіти, – зазначає Владислав Кривешко. – Загалом, я вважаю, що була пророблена колосальна робота. Наше завдання — зробити усе можливе аби наше підростаюче покоління вчилося в якомога комфортніших умовах, щоб вони хотіли іти до школи та здобувати знання”.

За його словами, в планах закладу також облаштування зони відпочинку з м”якими меблями для учнів. Крім того в закладі розпочали заміну аварійної покрівлі за кошти ВМТГ.

Коментарі у Facebook