Спортивна спільнота Вінниці активно проводить заходи у таборі «ЯМаріуполь. Родина»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Шаховий турнір, спортивні забави та дух змагань. Спортивна спільнота Вінниці продовжує влаштовувати для дітлахів у таборі «ЯМаріуполь. Родина» активне дозвілля. Організатори певні, що такі заходи сприяють здоровому способу життя, соціалізації та адаптації хлопчиків та дівчаток.

Зокрема влаштували шаховий турнір від міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6, естафети та вікторини від міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця», майстер-клас з волейболу від спортшколи № 3. А також показові виступи провідних спортсменів міста, зокрема з міських спортивних шкіл № 5 та № 1.


Під час таких активностей діти могли набути спортивних навичок та ще сильніше здружитися. Вони залюбки демонстрували свою спритність, силу, швидкість, кмітливість та розум.

«Хочемо щоб наша молодь, а особливо діти були здоровими і в першу чергу зрозуміли, що для цього їм потрібно проводити час активно. Ми ж для цього маємо забезпечити всі необхідні умови», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook