“Амбасадори Вінниці”: аграріїв запрошують долучитися до проєкту

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У вінницьких підприємців, які працюють у сфері агропромисловості з’явилася можливість взяти участь у проєкті “Амбасадори Вінниці”. Він стосуватиметься тих компаній, які мають орієнтацію на експорт продукції за кордон та планують масштабувати свій потенціал. Проєкт зініціювали EU4Business, Клуб успішної молоді та Business People Club за підтримки Вінницької міської ради.

Організатори проєкту зазначають, що до участі в проєкті відберуть 10 експортоорієнтованих компаній, де є від 5 до 100 найманих працівників, а також наявна готова продукція для продажу на зовнішніх ринках чи мінімальний досвід у цьому напрямку.


“Учасники отримають доступ до практичних знань та навичок в сфері торгівлі, маркетингових компонентів, проведення В2В зустрічей, ведення перемовин, презентації свого бізнесу та налагодження співпраці з іноземними компаніями”, – йдеться в повідомленні.

На учасників проєкту також чекатимуть цікаві навчальні вебінари, індивідуальні консультації з експорту, презентаційні матеріали та бізнес-місія до Польщі. Всіх охочих запрошують взяти участь у конкурсному відборі.

Зареєструватися можна за посиланням – https://forms.gle/d53iE2Zot35fRYvAA . Реєстрація триватиме до 20 вересня, всі дані збиратиме та опрацьовуватиме ГО “Клуб успішної молоді”. Результати відбору будуть оприлюднені 22 вересня.

Для додаткових консультацій можна звертатися за номером телефону 0631361943 або писати на пошту [email protected] (Іванна Кобзар).

Довідкова інформація:
Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Коментарі у Facebook