Сьогодні Вінниця прощається із Захисником України Олександром Станіславчуком

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

До Вінниці на щиті повертається відданий син України Олександр Станіславчук. Чоловік став до війська за покликом серця. З грудня минулого року боронив Батьківщину у складі 22-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. Був навідником БМП-1. Воював на східному напрямку. Життя Олександра обірвалося 12 вересня у бою поблизу с. Кліщіївка Бахмутського району. Йому назавжди залишилось 37…

Олександр Станіславчук народився 26 січня 1986 року. Здобував освіту у 27-й міській школі, а далі у професійно-технічному училищі №11 за фахом авторемонтник. Після чого багато років працював у Вінниці водієм маршрутного таксі. Сестра полеглого воїна Альона каже, що він дуже любив кермувати, насолоджувався кожною поїздкою, був відповідальним перевізником та завжди шанобливо ставився пасажирів. Коли ж розпочалась повномасштабна війна, не чекаючи на мобілізацію, взяв до рук зброю і став на захист країни.


«Олександр не був військовою людиною, але був воїном за духом. Майбутнє своєї донечки, батьків та моє він бачив лише у вільній та незалежній країні, тому й пішов боронити її від рашистів. Брат не шкодував своїх сил, постійно підвищував свою бойову майстерність, переймав знання у досвідчених побратимів, а також мав нагоду певний час навчатися на полігоні в Німеччині, – розповідає сестра Героя. – Нам усім не вистачатиме його посмішки, завжди доречних порад та надійної підтримки… А ще розповідей про риболовлю, яку він так любив, і де відпочивав душею після трудових буднів…»

Сьогодні о 10:00 вінничани супроводжуватимуть тіло бійця живим коридором від Східного автовокзалу до його рідного будинку за адресою: вул. І. Савченка, 68. Тут відбудеться церемонія прощання та поминальна панахида. Початок о 10:30.

Поховають Олександра Станіславчука близько 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook