“Ворогам – кришка”: вінницькі школярі долучилися до всеукраїнської акції на підтримку ЗСУ

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Вінницькі заклади загальної середньої освіти продовжують наближати нашу Перемогу. Цього разу школярі ВМТГ взяли участь у Всеукраїнській акції «Ворогам – кришка».

Діти та педагоги збирають пластикові кришечки, щоб відправити на переробку. А виручені кошти спрямують на закупівлю БПЛА для ЗСУ.

До прикладу, у “Вінницькому ліцеї №16” акція триватиме до кінця місяця, після чого зібрані кришки передадуть фонду “ОВЕС”, який і зініціював акцію.


За словами директорки ліцею №16 Світлани Стрельбицької, збір кришечок розпочали з понеділка.

“Дітки активно долучалися до збору, наразі пройшло всього чотири дні, а вже зібрали чимало пластику. Маємо на меті зібрати якнайбільше кришечок, аби закупити безпілотники на передову”, – каже вона.

Чотирикласниця Іванна розповіла, що разом з однокласниками вони зацікавлені в тому, щоб якомога більше кришечок зібрати, адже потім вони всі підуть на переробку і гроші передадуть на підтримку для наших Захисників та Захисниць.

“Такі речі необхідно робити, оскільки українські воїни стоять на захисті нашої країни і завдяки їм ми можемо спокійно вчитись та радіти життю”, – говорить Іванна.

Коментарі у Facebook