На сесії ВМР привітали родини, діти яких народились на День міста

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Уже не перший рік у Вінницькій громаді вітають родини, дітки яких народились на День міста. Попри важкі часи традиція продовжує існувати. Під час сесії Вінницької міської ради, очільник громади Сергій Моргунов привітав родини, у яких діти народились на День міста.

«Ми всі знаємо, що наше місто має багато гарних традицій, проте однією із наймиліших та найтепліших є привітання з поповненням родин тих вінничан, які стали батьками на День міста. За ту добу в пологових будинках міста народилось восьмеро немовлят. Від імені депутатського корпусу і всієї територіальної громади вітаємо кожну з родин. І хочемо побажати, щоб ваші дітки росли здорові та щасливі. Дуже важливо, щоб вони були справжніми патріотами нашої країни і нашої територіальної громади. Щоб любили Україну та Вінницю. Здоров’я оптимізму і більше позитиву. І перемоги нам всім», – зазначає Сергій Моргунов.


Серед нагороджених – Валерія Кравченко. Вона народила хлопчика, який першим з’явився у громаді на День міста. Валерія подякувала за привітання та зазначила, що нагородження від муніципалітету стало приємним сюрпризом для неї.

Цього року, на День міста, який за календарем припав на 9 вересня, у Вінниці народилось 8 немовлят: 6 хлопчиків та 2 дівчинки. Першим на світ того дня з’явився хлопчик – о 05:14, з вагою 3,6 кілограма і зростом 55 сантиметри. А останньою з’явилась дівчинка – о 23:45, з вагою 4,8 кілограма та зростом 57 сантиметри. Також у цей день, вінничанка народила двійню: хлопчика та дівчинку.

Коментарі у Facebook