Емоційне розвантаження у непрості часи: вінничан запрошують на психологічний тренінг

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Департамент соціальної політики Вінницької міської ради спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом запрошують вінничан та переселенців відвідати захід з елементами тренінгу «Сміх замість ліків, або врятує сміхотерапія». Він пройде 6 жовтня.

«Вплив позитивних емоцій у нашому житті важко переоцінити. В умовах війни усі ми живемо в стані підвищеної тривоги, страху, надмірної вразливості та невпевненості у завтрашньому дні. Департамент соціальної політики міської ради здійснює заходи щодо соціального захисту населення нашої громади, а також систематично працює над пошуком нових шляхів і реалізацією ініціатив, аби відволікти від буденності, підтримати і розрадити тих, хто найбільше потребує сторонньої допомоги. У цьому нас підтримує також Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб», – зазначає координаторка заходу Оксана Павлюк.


Сеанс «сміхотерапії» проведе інструктор йоги, звукотерапевт Вадим Редько. Зустріч відбудеться у п’ятницю, 6 жовтня, о 12:00 в актовій залі департаменту соціальної політики Вінницької міської ради за адресою: вул. Соборна, 50.

Участь можлива за попередньою реєстрацією: https://cutt.ly/Pwnwo2Nu

Коментарі у Facebook