Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує юних вінничан опанувати мистецтво естрадного вокалу

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінницькому Палаці дітей та юнацтва є широкий спектр напрямів розвитку для дітей та підлітків. Проте одним із найпопулярніших залишається вокал. Мистецтву володіння голосом навчають у студіях естрадного вокалу «Браво» та «Батерфляй».

З молодими талантами працюють педагоги з великим досвідом роботи: керівник студії «Браво» Тетяна Гриценко та керівник студії «Батерфляй» Ганна Яковенко.

Наставники студій допомагають дітям розкрити творчі здібності, поринувши у світ музики. Для кожної дитини на занятті формується індивідуальна лінія навчання. Основним завданням педагогів є розвиток музичних та вокальних даних, підбір сучасного, цікавого сольного репертуару, розвиток артистизму, сценічної культури, виконавської майстерності та практика концертної діяльності.

Досягнень у вихованців вокальних студій чимало: це і перше місце на Всеукраїнському конкурсі «Кришталева зірка» у Києві, і призи місцевих конкурсів: «Музична парасолька», «Різдвяна зірка» та багато інших у Вінниці. Також студійці взяли участь у Міжнародному конкурсі дитячої творчості «Сонце. Радість. Краса», який проходить у Болгарії, і вибороли І місце, чим надзвичайно пишаються.

«Заняття у нас проходять два рази на тиждень. Займаються як хлопчики, так і дівчатка. Загалом, заняття вокалом дуже корисні для дітей шкільного віку. Музика важлива для естетичного виховання дітей та їхнього всебічного розвитку. Вона позитивно впливає і на фізичний розвиток, адже кожного заняття ми виконуємо дихальні вправи, і на психоемоційний розвиток, бо спів дарує позитивні емоції, насичує енергією», – зазначає керівниця студії «Браво» Тетяна Гриценко.

Студії «Браво» та «Батерфляй» радо запрошують дітей та підлітків віком від 7 до 16 років на навчання.

Інформація на сайті Палацу дітей та юнацтва та за телефонами:

  • 099 436 33 06 Яковенко Г.Р. (Студія «Батерфляй»)
  • 067 262 61 36 Гриценко Т.О. (Студія «Браво»)
Коментарі у Facebook