50 тисяч школярів на Вінниччині отримають світловідбивні стрічки — розпочалась реалізація проєкту від МКГШ «Увага! Діти!»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Міжрегіональний Координаційний Гуманітарний Штаб розпочав реалізацію проєкту «Увага! Діти!» Його мета – підвищення безпеки дітей молодшого шкільного віку на дорогах у темний час доби.

На сьогоднішній день близько 40% обʼєктів енергетичної інфраструктури по всій країні знищені, тому відключення електроенергії неминучі. Відповідно відсутність освітлення на дорогах підвищить ризики виникнення ДТП.

Як зазначили представники Штабу, особливо небезпечною буде ситуація для школярів 1-4 класів з міст та сіл у Вінницькій області. Оскільки в осінньо-зимній період видимість на дорогах значно погіршується через погодні умови та швидке настання темноти.

В звʼязку з цим команда Міжрегіонального Координаційного Гуманітарного Штабу передала громадам Вінницької області 50 000 світловідбивних стрічок для дітей 1-4 класів в межах реалізації проекту «Увага! Діти!».

Зовсім скоро кожен учень початкової школи у Вінницькій області отримає свою світловідбивну стрічку.

«Безпека — це передумова здоровʼя і життя», — зазначив співзасновник МКГШ Вячеслав Соколовий.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб був створений у відповідь на виклики повномасштабної війни головами Вінницької міськради та облради Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим. Очолити МКГШ погодився Прем’єр-міністр України у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook