Представники релігійної місії «Карітас-Спес Вінниця» роздали підопічним Терцентру набори з найнеобхіднішим

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Консерви, олію, цукор, борошно та багато іншого сьогодні отримали підопічні Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування. Це одинокі люди віком понад 70 років. Набори з найнеобхіднішим їм роздали представники релігійної місії «Карітас-Спес Вінниця».

Вінницький міський територіальний центр соціального обслуговування співпрацює з благодійниками «Карітас-Спес» вже понад три роки, завдяки укладеному меморандуму про співпрацю. За цей час представники релігійної місії спільно з Терцентром неодноразово допомагали літнім малозабезпеченим людям продуктовими та гігієнічними наборами.


Як розповів директор релігійної місії «Карітас-Спес-Вінниця» Євген Маркевич, протягом трьох місяців планується забезпечити продуктовими наборами близько 400 осіб. Серед них 200 підопічних Терцентру, інші – переселенці, багатодітні сім’ї, родини, в яких є особи з інвалідністю І та ІІ груп. Сьогодні отримати набори з найнеобхіднішим прийшли близько 100 людей.

«Сьогодні я вперше отримую таку допомогу. Мені дуже приємно, що про літніх людей дбають, не забувають про нас. Наприклад, я зараз сама, зазвичай допомагають сусіди, соціальні робітники Терцентру. Сьогоднішня допомога – це набагато більше, ніж просто продукти. Це вселяє віру в добро, надає оптимізму», – зазначає пані Галина. Жінці – 83 роки, все життя вона працювала вчителькою української мови. Зараз жінка на пенсії.

До продуктового набору входять макарони, олія, гречка, борошно, консерви, чай, шоколад, згущене молоко та інше. До гігієнічного набору – пральний порошок, шампунь, мило, зубна паста та щітка тощо.

«В такий важкий час потрібно пам’ятати про одиноких літніх людей. Їм зараз дуже складно. Ми дякуємо релігійній місії “Карітас-Спес” за підтримку. У співпраці ми зможемо допомогти ще більшій кількості літніх людей», – підсумувала директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Коментарі у Facebook