Міністерська перевірка в Вінницькій колонії порушень не виявила

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

23 лютого У Вінницьку колонію №86 та СІЗО №1 черговою перевіркою навідався Міністр юстиціх України Денис Малюська. Він запевнив, що умови утримання цілком задовільні, за винятком окремих камер СІЗО у зв’язку з переповненням.

Про це пан міністр повідомив на сторінці у Facebook.

“На цей раз Вінниця: місцеве СІЗО, а також колонії №86 та №1 (разом до 1,5 тисячі ув’язнених та засуджених, з яких понад 300 – довічники).Стандартна проблема зі строками перебування у СІЗО – один з ув’язнених, з яким розмовляв, більше чотирьох років перебуває під слідством за крадіжку. Довічників багато і їм немає куди себе діти, роботи на усіх не вистачає. Деякі з них отримували ще смертну кару у дев’яностих та були врятовані визнанням такої кари неконституційною”, – зазначив міністр.

Також, міністр запевнив, що умови утримання цілком задовільні, за винятком окремих камер СІЗО у зв’язку з переповненням. Інспектуючи в’язниці, Малюська “трохи попідтягувався у тюремному дворику та пограв у настільний теніс із засудженим”.

Як повідомляє Укрінформ, міністр юстиції Денис Малюська неодноразово здійснював перевірки в’язниць у різних регіонах України без попередження.

Коментарі у Facebook