Понад 1600 осіб отримали допомогу від психологів Вінницького міського центру соцслужб

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Психологи Вінницького міського центру соціальних служб дбають про психологічний стан вінничан, переселенців, а також Захисників і Захисниць. Адже турбота – один із пріоритетів Вінницької міської ради. З початку 2023 року разом з психологами-волонтерами вони провели консультації 1607 людям.

«З початком повномасштабної війни зросла потреба у психологічному відновленні українців. Тож психологи Вінницького міського центру соціальних служб щоденно проводять консультації для тих, хто цього потребує. Найбільше – для Захисників і Захисниць, а також ВПО», – зазначила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Психологічну допомогу вінничанам та людям, які евакуюються з регіонів України, де ведуться активні бойові дії, надають з самого початку повномасштабної війни. Цілодобове чергування на вокзалах задля підтримки переселенців – ось як провели зиму-весну 2022 року психологи соцслужб.


Тоді ж на базі Вінницького міського центру соціальних служб спільно з Психологічною кризовою службою у Вінницькій області створили групу для надання психологічної допомоги. Психологи Центру та психологи-волонтери відвідують заклади, де перебувають люди, які покинули місця проведення бойових дій та надають їм кваліфіковану екстрену психологічну допомогу – проводять роботу не лише з дорослими, а й з дітьми.

Психологічну підтримку фахівці соціальних служб надають також Захисникам, Захисницям та членам їхніх родин. Працюють за самозверненнями, а також відвідують заклади, де військові перебувають на лікуванні.

Наразі у Вінницькому міському центрі соціальних служб працює 5 штатних психологів, також залучені психологи-волонтери.

Звернутися по психологічну допомогу можна за номером телефону Вінницького міського центру соціальних служб: 067-431-20-31. Контакти волонтерів-психологів можна знайти тут.

Коментарі у Facebook