Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб відправив чергову партію допомоги Прикордонникам на Донеччину

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Основні пріоритети Вінницької міської ради- оборона та безпека. Вони передбачають підтримку військових у боротьбі з ворогом. На днях для Захисників, які зараз на самому “нулі” на Східному напрямку передали чергову партію допомоги – хімічні грілки, армійські термоси і потужний безпілотний авіаційний комплекс українського виробництва.

Вінницька громада, депутати міської ради в межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу регулярно підсилюють обороноздатність нашої країни, наголошує заступник міського голови Андрій Очеретний.

“Це вже друга передача – комплекс безпілотника, а також 5 тисяч хімічних грілок, які дозволять нашим оборонцям працювати у холодну пору. Хімічні грілки, безпілотник та термоси українського виробництва – ми таким чином вією громадою підтримуємо і армію, і економіку України. Сподіваємося, це допоможе швидше здолати ворога і наблизити Перемогу”

Військовий повіз до побратимів 5 тисяч хімічних грілок українського виробництва, які втримують температуру у 52 градуси протягом 20 годин, один безпілотний авіаційний комплекс і 20 термосів різного об’єму.

”Зараз мої побратими знаходяться на нулі на Східному напрямку. Є велика потреба в літальних апаратах. Те, що нам сьогодні передали, – це вже не перша допомога від Вінницької міської ради. Перший безпілотник ми втратили при виконанні бойових завдань. Зараз отримали один з найкращих літальних апаратів українського виробництва і маємо надію, що він допоможе ефективніше нищити ворога. Нам також передали термоси для їжі та хімічні грілки. Дуже дякуємо Вінницькій громаді та міській раді і сподіваємося на подальшу співпрацю”, – сказав прикордонник.

Коментарі у Facebook