Футболісти із Вінниці принесли славу нашому місту та країні, здобувши першість на чемпіонаті Ateitis CUP

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Сьогодні у Вінниці відзначили юних футболістів, які прославили наше місто та Україну на чемпіонаті Ateitis CUP. Вінницька команда, JUNIOR-2015 (U – 8), здобула першість на престижному змаганні у Вільнюсі, Литва, що відбувся минулого року.

На початку заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну.


Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський зазначив, що усі досягнення, якими славиться наша громада, складаються зі щоденної праці, знань і талантів її мешканців.

«Найбільше, що зараз підіймає наш дух – це перемога, а особливо перемога наших дітей. Дякуємо нашим Збройним Силам України за можливість проводити заходи та підіймати наш прапор на міжнародній арені. Ми пишаємось нашими юними футболістами», – каже Сергій Краєвський.

Також він підкреслив, що на цьому турнірі, який зібрав найталановитіших юних футболістів Європи, команда JUNIOR продемонструвала дивовижний рівень гри та високий професіоналізм. Підготували юних футболістів до змагань тренери: Віталій Дзіміна та Вадим Смоляк.

За словами головного тренера команди Вадима Смоляка, вінницька команда була єдиною з України, яка брала участь у цьому змаганні. Протягом турніру наші чемпіони були неперевершеними, здобуваючи перемоги в усіх матчах. А у фінальному протистоянні заслужено обіграли навіть таких європейських грандів, як Італійський Мілан.

На його думку, ця перемога не лише стала великим досягненням для команди JUNIOR, а й підкреслила високий рівень підготовки та талант дитячого футболу у Вінниці.

«Відчуваю гордість і величезну радість за кожного футболіста. Ми знаємо, що досягти величі можна лише завдяки наполегливості, дисципліні та колективній грі. Перемога на турнірі у Вільнюсі, який славиться організацією та завжди представлений найкращими футбольними академіями Європи, ще сильніше стимулюватиме юнаків», – каже тренер команди JUNIOR-2015 Вадим Смоляк.

Тренер переконаний, що його вихованці продовжуватимуть розвиватись та досягати нових висот у світі футболу.

Голова спорткомітету міської ради Сергій Краєвський подякував батькам юних футболістів за їхню підтримку та побажав, щоб цей чемпіонат став лише початком великого спортивного зростання їхніх дітей.

«Разом ми зможемо досягти неймовірного. Майбутнє належить тим, хто готовий працювати. Спільно продовжуватимемо писати історію футболу нашої Вінницької громади. Вперед, до нових висот!» – зазначив Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook