У Вінниці на підтримку ЗСУ відбудеться VII Міжнародний конкурс духової музики «VIN VENTI»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
У Вінниці триває прийом заявок на участь у сьомому Міжнародному конкурсі духової музики “VIN VENTI”. Запрошуються сольні інструменталісти з мистецьких шкіл, спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів, а також студенти мистецьких ВНЗ всіх рівнів акредитації з різних регіонів України та інших країн.
Конкурс відбуватиметься за номінаціями: «Дерев’яні духові інструменти» та «Мідні духові інструменти», – та має благодійну складову – всі грошові надходження будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України.

Як зазначають організатори, учасники Конкурсу змагатимуться у трьох вікових групах та зможуть продемонструвати майстерність гри на дерев’яних та мідних духових інструментах.


Основна мета цього мистецького випробування – виявлення і підтримка обдарованої молоді, популяризація творчості українських та закордонний композиторів, обмін науково-методичним досвідом розвитку та престижу української національної школи гри на духових інструментах, привернення уваги громадськості до проблем духової музики в Україні та за кордоном, обмін досвідом та підвищення рівня кваліфікації викладачів мистецьких шкіл і професійних спеціалізованих мистецьких навчальних закладів.

Музичний конкурс відбуватиметься у два тури в приміщенні Вінницької дитячої музичної школи № 1 за адресою: м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 21.

Заявки на участь у Конкурсі подаються в електронному вигляді до 10 березня 2024 року (включно) на електронну адресу: [email protected]

Організатори VII Міжнародного конкурсу духової музики «VIN VENTI» – Вінницька міська рада, департамент культури міської ради, заклад «Вінницька дитяча музична школа № 1» та громадська організація «Простір майбутнього». Він проводитиметься за підтримки: Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Національної спілки композиторів України, Асоціації виконавців на духових та ударних інструментах Національної Всеукраїнської музичної спілки.

Деталі щодо конкурсу, а також порядок подачі документів можна переглянути на сторінці у фейсбук. Також там й умови та порядок проведення конкурсу.

Коментарі у Facebook