Вінничани здобули «Золото», два «срібла» та три «бронзи» на Всеукраїнському турнірі з самбо серед кадетів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Більше 250 спортсменів із 15 областей України зібралися в Києві на Всеукраїнський турнір з боротьби самбо серед кадетів 2008-2010 років народження. Змагання триватимуть з 30 січня до 1 лютого. Збірна Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 вже продемонструвала вражаючі результати, здобувши 7 медалей та утримуючи третє місце у командному заліку.

Підготував наших самбістів тренер-викладач МДЮСШ № 5 Олег Бузовський. Він підкреслив важливість виїзних змагань для юного покоління спортсменів та подякував Захисникам України за можливість тренуватись та змагатись у непростий для країни час.

«Кожен вихід на килим – не лише спортивний виклик, а й тріумф над власними лімітами, – розповідає тренер. – Завдяки витримці, майстерності та величезній роботі, наші вихованці впевнено і гідно розпочали рік. Готуємось до нових перемог».

Один із призерів турніру Володимир Дніпровський зізнався, що хоч це і не перші його змагання такого рівня, втім він щоразу готується та робить все можливе, щоб гідно представити Вінницю та свою спортивну альма-матер.

А голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський зазначив: «Сьогодні наші спортсмени мають змогу продовжувати тренуватися і здобувати перемоги на Всеукраїнському рівні, підіймати прапор і пишатися тим, що є українцями».

У підсумку змагання в категорії «кадети» спортсмени з міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 посіли такі місця:

І місце – Оксана Малюта;

II місце – Юлія Смолій;

II місце – Володимир Дніпровський;

III місце – Карина Малюта;

III місце – Маргарита Гнатюк;

III місце – Анастасія Майдуда;

V місце – Володимир Гуменний.

Коментарі у Facebook