У Вінниці відбувся спортивний захід для військовослужбовців, які перебувають на реабілітації

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 8 лютого, на базі одного зі спорткомплексів відбувся спортивний захід з метою підтримки та відновлення сил військовослужбовців, які зараз перебувають на реабілітації. Організатор заходу – комітет з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради.

Участь у спортивній події взяли 25 військовослужбовців. Захід відбувся на одній спільній локації, поділеній на різні майданчики, адаптовані для людей з обмеженими фізичними можливостями. Спортивний захід включав широкий спектр змагань, серед яких були: дартс, теніс, шахи, шашки та баскетбол. Військовослужбовці брали участь як в індивідуальних, так і в командних змаганнях, створюючи конкурентну та одночасно дружню атмосферу.

За словами голови комітету по фізичній культурі та спорту Сергія Краєвського, муніципалітет Вінниці продовжує приділяти увагу реабілітації воїнів.
«Ми дякуємо Захисникам та Захисницям за оборону, – каже Сергій Краєвський. – Раді що можемо організовувати такі спортивні заходи для військовослужбовців. Сьогодні, в рамках дружніх змагань для наших Захисників облаштували різнопланові майданчики, аби кожен обрав той вид спорту, який йому до душі».

Захід був позитивно сприйнятий військовими, що перебувають на реабілітації. Організатори сподіваються, що такі спортивні зустрічі стануть регулярними та нададуть військовим можливість поспілкуватись та перезавантажитись.

Своїми враженнями від дружніх змагань поділився Захисник України Армен. Чоловік з 24 лютого 2022 року пішов добровольцем у ЗСУ. Спочатку обороняв Київщину, згодом був у гарячих точках інших областей, але своє поранення отримав на Запоріжжі.

«На мою думку, такі спортивні заходи корисні, особливо в такий непростий для українців час. Тут є побратими з якими можна поділитись думками та зіграти у спортивні ігри, попри отримані травми», – підсумував оборонець.

По завершенню дружніх змагань, усіх учасників, нагородили грамотами, медалями та патріотичними подарунками від комітету по фізичній культурі та спорту міста.

Коментарі у Facebook