Вінниця прощається із бійцем десантно-штурмової бригади Володимиром Нікіфоровим

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні громада прощається із полеглим Захисником Володимиром Нікіфоровим. Понад рік воїн боронив Україну від ворога на Донецькому напрямку. Воював у складі 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади. На жаль, бій 21 лютого поблизу Покровська став для нього останнім. Володимиру було лише 41. Вдома на нього чекали дружина та семирічний син…

«Володимир був справжнім патріотом і доводив це своїми вчинками. І під час Революції Гідності на столичному майдані, й активним волонтерством від початку рашистського вторгнення у 2014 році. Ніколи не стояв осторонь подій, робив все, що міг. На захист Батьківщини він також став добровільно – за покликом серця», – розповідає дружина полеглого Героя Олена.

Народився Володимир Нікіфоров 6 березня 1982 року. Після завершення школи у Ямполі здобув педагогічну освіту. Згодом переїхав до Вінниці, де створив сім’ю та реалізовував себе у різних професіях.

«Та найважливішою своєю роллю вважав виховання сина: у любові до  рідної України, її національної величі… Він був найкращим татом для нашої дитини і гарним чоловіком для мене…», – каже дружина.

Церемонія прощання із Володимиром Нікіфоровим розпочнеться о 9:45 за адресою: вул. Батозька, 12. А об 11: 00 віддати останні почесті Захиснику вінничани зможуть біля його будинку на вул. К. Василенка, 6.


Чин поховання воїна відбудеться о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook