Відключення води та світла у Вінниці 29 березня – «Цілодобова варта»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Уночі по всій Україні знову лунала повітряна тривога, яка тривала понад 6 год. Ворог завдав масованого удару. За попередньою інформацією руйнувань зазнали теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. На жаль, є влучання і в приватний будинок на Вінниччині. Втім, Вінниця саму нічну атаку пережила без наслідків. Усі підприємства критичної інфраструктури продовжують працювати у звичайному режимі, повідомили в «Цілодобовій варті».

«Нагадаємо, відучора у місті завершується опалювальний сезон. Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету. Йдеться про припинення подачі тепла до будинків. Що ж до закладів охорони здоров’я, соціальної та освітньої сфери, то опалення в них відключатимуть за заявками керівників», – зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Також сьогодні комунальні служби здійснюватимуть планові заходи.
Бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять мережі:

  • перехрестя вулиць С. Зулінського – Київська;
  • мережа водогону с. Стрижавка.

Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.


У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове призупинення подачі гарячої води за адресами:

  • вул. Ю. Клена, 12, 18, 22;
  • просп. Юності, 51.

Причина – ліквідація наслідків пошкодження трубопроводів.

У «Вінницьких міських електромережах» попереджають, що у зв’язку з плановими роботами можливі тимчасові відключення світла на вулицях Замостянська, 24, 26, Хмельницьке шосе, 4, 6 А. Листопада, 2, Ю. Іллєнка, Д. Конрада, О. Гончара, П. Орлика, Дружби.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook