Сергій Моргунов подав декларацію про доходи

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Родина міського голови Сергія Моргунова продовжує підтримувати Сили безпеки та оборони України. За останній рік сімʼя Моргунових передала 2 млн грн на потреби військових. Про інші активи та майно зазначено, зокрема, у декларації Вінницького міського голови за минулий рік. Її він подав у визначені терміни згідно з Законом України № 3384-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану».

У декларації міського голови, зазначені, зокрема, наявні доходи, рухоме та нерухоме майно, грошові активи тощо.

Згідно з інформацією, заробітна плата міського голови за 2023 рік становила 658 716 грн.

У 2023 році родина міського голови передала на потреби Сил безпеки та оборони України 2 млн грн. Загалом з початку повномасштабного вторгнення ця сума становить 4,5 млн грн.

Вінниця залишається відкритим та прозорим містом.

За інформацією відділу з питань запобігання та виявлення корупції ВМР, усі працівники міської ради, які зобов’язані подавати декларації, зробили це у встановлений законом час.

А основними принципами та пріоритетами для роботи Вінницької міської ради у воєнний час залишаються: безпека та оборона, стійкість та турбота.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook