Вінничани здобули «срібло» на чемпіонаті України з хокею на траві серед юніорів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

З 5 по 7 квітня на стадіоні у Вінницькому центральному міському парку імені Миколи Леонтовича проходив чемпіонат України з хокею на траві серед юніорів 2006-2007 років народження. Під час цього змагання команда “Вінниця1981-МДЮСШ № 1” здобула срібну нагороду в основному турнірі.

За словами тренера-викладача Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 та наставника наших переможців Олександра Кулеши, впродовж трьох днів команди-учасниці зіграли по одній грі з кожним суперником. Команда школи здобула перемогу у двох іграх та нічию з чинним переможцем змагань. Відтак, за різницею забитих та пропущених голів команда «Олімпія-Авангард» вийшла на 1 місце.

«Це досягнення є результатом наполегливої підготовки та згуртованості команди. Я впевнений, що це лише початок нашого шляху до нових вершин, і ми продовжимо працювати ще наполегливіше, щоб принести ще більше перемог нашій команді та нашому місту», – говорить тренер МДЮСШ № 1 Олександр Кулеша.

Директор спортшколи № 1 Сергій Таранчук зазначив, що пишається здобутками спортсменів, які попри складнощі завзято працюють.

«Перш за все хочу висловити подяку нашим Збройним Силам України, які дають нам можливість проводити та брати участь у змаганнях різного рівня. Високе призове місце на чемпіонаті України – це результат не лише зусиль наших гравців, але й відданості та підтримки з боку тренерського складу та керівництва школи. Я пишаюся нашими спортсменами й вірю, що вони здатні на ще більш виняткові досягнення в майбутньому», – каже Сергій Таранчук.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook